Pentru clasa a V-a și a VI-a folosim un manual creștin specific adolescenților publicat de “Radiant Life.” Acest manual ne ghidează cu fiecare lecție prin obiective de aplicație și activități în care copiii noștri vor învăța cum vor putea lua decizii înțelepte în umblarea lor zilnică cu Isus Hristos.

Scopul nostru este de a încuraja și ajuta copiii noștri în developarea unui caracter asemenea lui Cristos, care îi va pregăti pentru viitor slujindu-l pe Domnul nostru Isus Cristos. Pe lângă acest lucru, fiecare copil va fi înconjurat de dragostea lui Dumnezeu și a profesorilor care sunt extrem de pasionați de cuvântul lui Dumnezeu.

Deasemenea, copiii vor fi implicați în servicii comunitare, programe de biserică, voluntariat la evenimente din biserică, concursuri, citirea Scripturi, cântece, etc.  Noțiunea de bază pentru implicarea copiiilor  în acest tip de activități este de ai ajuta să vadă lumea dintr-un punct de vedere biblic.

Serviciile Divine

Duminică

  • 9:00 am - 12:00 pm
  • 6:00 pm - 8:15 pm

Marţi / Rugăciune

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Miercuri / Tineret

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Joi

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Știri


Calendar

  • Nu există evenimente programate

Versetul Zilei

“Eu sunt convins că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici demonii , nici lucrurile prezente, nici cele viitoare, nici puterile, nici înălţimea, nici adâncimea, nici orice altceva din creaţie nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Cristos Isus, Domnul nostru!”

Romani 8:38-39 (NTLR)

Adresa

8315 NE 155th St, Kenmore, WA 98028
Obțineți indicații de drum
© 2019 First Romanian Pentecostal Church. All rights reserved.
Content may not be used without the prior consent of FRPC.
Designed By rusnac | design lab
Powered by ( .rdl )