Manualul folosit pentru clasele a III-a și a IV-a este “Radiant Life- Middler.” Acest manual îi ajută pe copii să învețe cuvântul lui Dumnezeu folosind soluţii de învăţare moderne şi complete, adaptate exigenţelor noii generaţii de elevi la Școala Duminicală. Astfel, acești elevii descoperă cuvântul lui Dumnezeu prin animaţii interactive cu jocuri și alte activități educative.  

Provocările întâlnite la clasă, cum ar fi: versete de memorat Biblice în limba Română și Engleză, cărțile Bibliei în limba Română, temă de casă etc., deși presupun muncă nu îi descurajează pe copii, chair îi ambiționează. 

Învățători: 

Micul Misionar

Copiii din clasele a III-a și a IV-a vor avea oportunitatea de a sluji ca un mic misionar prin intermediul organizației internaționale HEIFER prin care dărnicia lor financiară va ajuta multe familii nevoiașe din întreaga lume. Astfel, copiii vor învăța ce este dărnicia developând în caracterul lor dragostea pentru aproapele și sensibilitatea de a ajuta pe cei aflați în diferite nevoi. În felul acesta vor dobândi o inima  darnică și doritoare în a face bine celor din jurul lor. Așa dar, inimile copiilor vor fi deschise și sincere, pline de dragostea lui Dumnezeu.

Heifer Internațional este una dintre marile organizații non-guvernamentale implicate în dezvoltarea rurală din întreaga lume. Lucrează la nivelul comunității, dăruind animale și organizând instruiri grupurilor formate de localnicii care au nevoie de asistență. Din 1944 Heifer a ajutat peste 5 milioane de familii din 125 de țări, să devină independente. Fiecare familie care primește în dar un animal din partea organizației Heifer se angajează să doneze altei familii nevoiașe, echivalentul a ceea ce a primit în dar.

Serviciile Divine

Duminică

  • 9:00 am - 12:00 pm
  • 6:00 pm - 8:15 pm

Marţi / Rugăciune

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Miercuri / Tineret

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Joi

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Știri


Calendar

  • Nu există evenimente programate

Versetul Zilei

“Eu sunt convins că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici demonii , nici lucrurile prezente, nici cele viitoare, nici puterile, nici înălţimea, nici adâncimea, nici orice altceva din creaţie nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Cristos Isus, Domnul nostru!”

Romani 8:38-39 (NTLR)

Adresa

8315 NE 155th St, Kenmore, WA 98028
Obțineți indicații de drum
© 2019 First Romanian Pentecostal Church. All rights reserved.
Content may not be used without the prior consent of FRPC.
Designed By rusnac | design lab
Powered by ( .rdl )