Școala Duminicală

Școala Duminicală din cadrul bisericii First Romanian Pentecostal Church din Kenmore, Washington, S.U.A., este, mai întâi de toate, un loc unde este promovată învățătura creștină și unde este predată Biblia pe înțelesul celor mici. Prin acest departament special destinat educației copiilor dintre  vârstele de 2 și 12 ani urmărim nu numai o pregătire biblică teoretică ci și atingerea scopului ultim al educației creștine, și anume ca acești copii să-L descopere și cunoască pe Isus Hristos ca mântuitor. De asemenea, Școala Duminicală de la FRPC se dorește a fi un mediu propice dezvoltării relațiilor interpersonale dintre elevi, învățători, părinți, voluntari și membrii bisericii. Aici este facilitată colaborarea dintre învățători și liderii spirituali ai bisericii și este încurajată implicarea părinților în formarea propriilor copii.

Cei peste 100 de copii care participă duminica la lecții sunt ghidați pe drumul creșterii spirituale printr-un curiculum folosit și de bisericile americane, dar, în același timp, implicând și creativitatea învățătorilor și adaptat nevoilor copiilor proveniți din familii de români. Ambele limbi, și româna și engleza, se doresc a fi îmbinate armonios pentru a se potrivi nevoilor unei comunități române aflate în Statele Unite. Pe lângă lecțiile biblice care sunt deosebit de importante, o atenție specială acordăm rugăciunii și cântării care credem că sunt componente de bază în creșterea spirituală. Cântări creștine pentru copii, poeme, poezii, scenete simple, momente de rugăciune toate reprezintă pentru noi și copiii noștri acte de închinare înaintea Domnului și mjloace eficiente de încurajare a slujirii în public. Activități extracuriculare precum excursii în aer liber, tabere pentru copii, plimbări în oraș sau mese oferite special copiilor sunt menite să lege colectivul de învățători, să sudeze relațiile dintre copii și să aducă momente de relaxare și odihnă atât copiilor cât și învățătorilor.

Cuvântul lui Dumnezeu în ceea ce privește educarea copiilor ne spune:

"Învaţă pe copil calea pe care trebuie să o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea"  Proverbe 22:6

Alături de educaţia pe care o primesc copiii în familie, Școala Duminicală oferă copiilor un cadru unic în care, asemenea lutului, se modelează caracterul lor, iar mai apoi, unii copii chiar fac primii paşi pe calea credinţei, se hotărăsc a-L urma pe Hristos şi primesc viziune pentru a deveni lucrătorii de mâine. Fie ca Dumnezeu să binecuvinteze toți copiii noștri!

Sami Susan
Lider Principal al Școlii Duminicale
 

Serviciile Divine

Duminică

  • 9:00 am - 12:00 pm
  • 6:00 pm - 8:15 pm

Marţi / Rugăciune

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Miercuri / Tineret

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Joi

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Știri


Calendar

  • Nu există evenimente programate

Versetul Zilei

“Nu v-a cuprins nici o ispită care să nu fie potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, Care este credincios, nu va permite să fiţi ispitiţi peste puterea voastră, ci odată cu ispita a pregătit şi mijlocul de a o putea răbda.”

1 Corintieni 10:13 (NTLR)

Adresa

8315 NE 155th St, Kenmore, WA 98028
Obțineți indicații de drum
© 2019 First Romanian Pentecostal Church. All rights reserved.
Content may not be used without the prior consent of FRPC.
Designed By rusnac | design lab
Powered by ( .rdl )