Proiectul Filadelfia

Proiectul Filadelfia

Proiectul social Filadelfia presupune integrarea în cadrul școlii Filadelfia a copiilor ce provin din medii sociale nefaste (famili sărace, dezmembrate, copii abandonați, etc.). Scopurile acestui proiect sunt în primul rând evanghelizarea și creșterea spirituală  acestor tineri pentru că ei să aibă o relație personală cu Domnul. 

Viziunea școlii Filadelfia este de a oferi acestor tineri șansa la o viață nouă, departe de discriminare, familii destrămate sau marginalizare socială. Mai mult decât atât, dorim să modelăm în ei un caracter creștin, cu principii puternic ancorate în Dumnezeu, care să aducă cinste atât bisericii cât și lui Dumnezeu, fiind astfel o lumină demnă de urmat în societate. 

Pentru copii, Filadelfia înseamnă un mediu social și spiritual cald, înconjurat de compasiune și dragoste frățească. Începând cu educația primară încercăm să le oferim modele demne de urmat în tot ceea ce privește relațiile inter-umane și esența unei relații reale cu Domnul. Acestor copii li se oferă un mediu financiar stabil ce presupune acoperirea nevoile zilnice; li se oferă hrană și cazare asigurată cât și cheltuielile zilnice (îmbrăcăminte, materiale didactice, igiena personală și transport).

Serviciile Divine

Duminică

  • 9:00 am - 12:00 pm
  • 6:00 pm - 8:15 pm

Marţi / Rugăciune

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Miercuri / Tineret

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Joi

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Știri


Calendar

  • Nu există evenimente programate

Versetul Zilei

“Nu v-a cuprins nici o ispită care să nu fie potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, Care este credincios, nu va permite să fiţi ispitiţi peste puterea voastră, ci odată cu ispita a pregătit şi mijlocul de a o putea răbda.”

1 Corintieni 10:13 (NTLR)

Adresa

8315 NE 155th St, Kenmore, WA 98028
Obțineți indicații de drum
© 2019 First Romanian Pentecostal Church. All rights reserved.
Content may not be used without the prior consent of FRPC.
Designed By rusnac | design lab
Powered by ( .rdl )