Slujeste prin Hristos

Suntem chemați de Cristos pentru a face fapte bune - Efeseni 2:10

Cum m-ai trimis în lume, așa că am trimis pe Mine în lume - Matei 28

oricine vrea să devină mare între voi, să fie slujitorul vostru pentru limba ... Fiul Omului a venit să slujească - Mark 10:44

Nu obosiți în a face bine - Galateni 6:9

Dumnezeu nea mantuit si ne creste zinic pentru a ne putea folosi spre extinderea gloriei si slavei Lui pe Pamant. 

"Fiecare din voi să se uite nu numai pentru propriile sale interese, dar, de asemenea, pentru interesele altora" (Filipeni 2:4). Noastre ministere pentru tineri dorințe este de a permite oamenilor devotați și dedicați tineri și femei; care prin intermediul serviciului lor va reflecta dragostea pe care Dumnezeu, Tatăl nostru ne-a arătat. Pavel ne învață, în Galateni că libertatea creștină este libertatea de a "sluji unul altuia în dragoste" (Galateni 5:13).

Avem o datorie creștină pentru a servi unul pe altul. Scripturile ne învață "cum fiecare a primit un cadou, ministru se unul de altul, după cum niște buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu" (1 Petru 4:10). Acesta este în serviciul nostru ca totul va vedea harul lui Dumnezeu în acțiune, vom demonstra credința noastră. Service-ul este personificarea dragostei creștine față de ceilalți.

FRPCs Tineretului conține multe programe de informare, care pot fi văzute în calendarul tinerilor și "evenimente" link-ul. Fără adăpost de mobilizare si de tabere de vară sunt un doar un cuplu de programe care permit tinerilor să slujească prin Hristos. Dacă există cineva care are mai multe întrebări de clarificare sau de nevoile de pe modul în care să se implice într-un eveniment viitoare, vă rugăm să nu ezitați să contactați un lider de tineret din lista de contacte.

"Și să nu obosim în facerea binelui, căci la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom pierde inima" (Galateni 6:9).

Serviciile Divine

Duminică

  • 9:00 am - 12:00 pm
  • 6:00 pm - 8:15 pm

Marţi / Rugăciune

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Miercuri / Tineret

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Joi

  • 7:00 pm - 9:00 pm

Știri


Calendar

  • Nu există evenimente programate

Versetul Zilei

“Eu sunt convins că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici demonii , nici lucrurile prezente, nici cele viitoare, nici puterile, nici înălţimea, nici adâncimea, nici orice altceva din creaţie nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Cristos Isus, Domnul nostru!”

Romani 8:38-39 (NTLR)

Adresa

8315 NE 155th St, Kenmore, WA 98028
Obțineți indicații de drum
© 2019 First Romanian Pentecostal Church. All rights reserved.
Content may not be used without the prior consent of FRPC.
Designed By rusnac | design lab
Powered by ( .rdl )